Nieuws/Entertainment
907437
Entertainment

Christina Curry verdrietig om dood Peaches Geldof

FOTO - Christina Curry woonde ooit samen in L.A. met de vandaag overleden Peaches Geldof. "Jij was de vriendin die ik toen nodig had", schrijft Christina verdrietig op haar Instagram-pagina.

De twee woonden en feestten in 2010 niet alleen samen, maar zouden zelfs een realityserie maken voor MTV. Dat feest ging om onbekende redenen niet door en de twee groeiden uit elkaar. Ondanks dat draagt Christina Peaches een warm hart toe.

De 'dochter van' plaatste op haar Instagram-pagina een foto van zichzelf met de overleden socialite met daarbij de tekst: "Jij was de vriendin die ik op dat moment nodig had. Je was onmogelijk moeilijk en onmogelijk intelligent. Wonend in Los Angeles toonde je me een paar geweldige en ook vreselijke dingen. Mensen hingen om een reden aan jouw lippen. Ik heb spijt van een paar dingen. Ik ben je nooit vergeten."

Christina woonde een poos in L.A. nadat haar ouders Patricia Paay en Adam Curry uit elkaar gingen en laatstgenoemde met zijn nieuwe liefde Micky Hoogendijk naar Amerika vertrok. Na een wilde tijd - met onder andere Peaches - kwam Christina weer terug naar Nederland, waar ze nu gelukkig is met Ryanne van Dorst (vooral bekend als rocker Elle Bandita).