Nieuws/Entertainment
910612
Entertainment

Binnenkijken bij René van der Gijp

FOTO'S - René van der Gijp is buiten zijn veelbesproken tv-optredens bij VI Oranje vlakbij het Kurhaus te vinden. De voetbalanalist woont aan de Zeekant in Scheveningen.

René kocht dit luxe onderkomen een jaar geleden, juist omdat het op loopafstand is van het Kurhaus, waarvandaan er wordt uitgezonden.

Vanuit zijn woonkamer heeft de oud-profvoetballer uitzicht op de Pier, de boulevard en het strand. Het appartement van 75 vierkante meter beschikt over twee balkons. Er kan dus de hele dag genoten worden van de zon, schrijft BekendeBuren.nl. René betaalde 215 duizend euro voor de woning. Bekijk hier de foto's.

René van der Gijp en Johan Derksen, allebei te zien in VI Oranje, hebben elkaar nog net niet de oorlog verklaard. De twee halen constant naar elkaar uit, en de sfeer was maandagavond tijdens de uitzending dan ook om te snijden. Volgens Derksen is Van der Gijp een 'karikatuur van zichzelf' en de oorzaak van de verziekte sfeer. "Hij waant zich een Hollywood-ster," aldus Derksen in een column.

De column is een reactie op uitspraken die Van der Gijp op zijn beurt deed in een interview met dagblad Trouw. Daarin hekelde hij de volgens hem ongeïnteresseerde instelling van Derksen.