Nieuws/Entertainment
910656
Entertainment

Nagels bijten door GTST cliffhanger

De cliffhanger van Goede tijden, slechte tijden van vorig jaar was een van de spannendste ooit, maar de laatste minuten GTST van dit jaar wordt zeker niet saai.

Hoe loopt het af met de man die Tim en Sjors al een tijdje volgt? Geloven de inwoners van Meerdijk in de onschuld van Anton? En hoe loopt het af met Vincent, die achter een gruwelijk geheim komt?

"Het zit hem dit jaar meer in de drama", zegt Everon Jackson Hooi tegen RTL, die de ondeugende Bing speelt, over de cliff van dit jaar. Hij doelt daarmee op het spektakel van de vorige zomer, toen we zagen hoe een van de Meerdijkers tepletter stortte uit een parachute. Kijkers kregen toen de hele zomer de kans om erachter te komen wie het slachtoffer was, door het spelen van een GTST-app.

Marly van der Velden, die de rol van de modebewuste Nina vertolkt, noemt het 'meer spannend, dan spectaculair'. "Lekker vaag, he?", grapt ze.

De acteurs vinden het altijd leuk om het nieuwe script te lezen, maar ze zijn natuurlijk extra benieuwd naar het einde van het seizoen. Ze letten er wel goed op dat de scripts niet in verkeerde handen vallen. Oscar Aerts, in de serie de aantrekkelijke zakenman Vincent, speelt vanavond een van de hoofdrollen. Hoe reageert hij erop dat de vrouw die hem opvoedde, niet zijn eigen moeder was?