Nieuws/Entertainment
910657
Entertainment

Meerdere cliffhangers GTST

De ontvoering van Sjors, de bekentenis van Maxime en Ludo die wordt afgeperst... De laatste aflevering van dit seizoen van Goede tijden, slechte tijden eindigt met meerdere, kleine cilffhangers.

De laatste aflevering voor de zomerstop eindigt dit jaar met meerdere cliffhangers.

Maxime heeft Vincent verteld dat zij zijn echte moeder is. Alsof het nog niet erg genoeg is dat hij zijn hele leven is voorgelogen, komt Vincent er ook nog achter dat hij blijkbaar een relatie heeft met zijn volle nicht, Nina! Hij is woedend op Maxime, die daardoor enorm overstuur is. Ook Ludo is verbijsterd.

Chantage

Lorena probeert Ludo te chanteren met geheime informatie die ze heeft ontdekt via haar verdwenen advocaat. Maar dan komt agente Aysen aangereden. Verkeerde timing.

Rikki blijft volhouden dat Anton haar heeft aangerand en steeds meer inwoners van Meerdijk geloven haar. Dat zijn ex-vrouw Bianca aan zijn kant blijft staan, doet Anton goed. Ze geeft hem een intieme kus. Komt het weer goed tussen de twee?

Sjors is ontvoerd door Willem, de wat oudere man die een obsessie heeft met haar vriend Tim. Willem heeft haar vastgebonden in het water en Bing gaat haar zoeken. Hij weet haar te redden, maar als Tim er opgelucht aankomt, krijgt hij een woeste blik van de ex van Sjors.

Teleurgesteld

Stuk voor stuk spannende verhaallijnen, maar net zo'n sensationele laatste scène als vorig jaar, geeft de cliffhanger van 2014 niet. Kijkers reageren teleurgesteld via Twitter. Ze zagen in het laatste shot de kwade blik van Bing, maar trekken niet de haren uit hun hoofd van frustratie omdat ze niet kunnen wachten op de eerste aflevering in september. "Wat was nou de cliff?", vraagt een Twitteraar zich af. Een ander vat zijn frustraties samen met: "Dit was geen cliff, maar een hoopje modder." Een enkeling is enthousiast en schrijft: "Volgens mij was die cliffhanger van GTST super goed."