Nieuws/Entertainment
910713
Entertainment

'Man van scharrel Leonardo DiCaprio pleegt zelfmoord'

De man van het Amerikaanse topmodel Katie Cleary heeft zelfmoord gepleegd. Enkele weken nadat zijn vrouw intiem gefotografeerd werd met Leonardo DiCaprio, schoot de 40-jarige Andrew Stern zichzelf door zijn hoofd.

Dat meldt TMZ. De zakenman, wiens 32-jarige vrouw deelnam aan het programma America's Next Top Model beroofde zichzelf zondag van het leven in San Fernando Valley in het zuiden van Californië. Diverse bronnen verklaren dat het de afgelopen maanden niet goed ging met Andrew vanwege heftige huwelijksproblemen. Katie en hij zouden in het geheim zelfs al in scheiding liggen.

Ongeveer een maand geleden werd Andrew's vrouw samen met Leonardo DiCaprio gefotografeerd in het Franse Cannes. Katie en Leo leken het samen erg gezellig te hebben en werden meerdere malen op intieme wijze op de gevoelige plaat vastgelegd. Eerder werd zijn vrouw gelinkt aan acteur Adrian Grenier.

Niet alleen de huwelijksproblemen zouden de zakenman te veel geworden zijn. Andrew zou in het verleden last hebben gehad van depressies en tevens in geldproblemen verkeren.