Nieuws/Entertainment
910762
Entertainment

'Orlando Bloom kreeg applaus van Leonardo DiCaprio na meppen Justin Bieber'

Orlando Bloom blijkt zowaar niet de enige die Justin Bieber wat aan wil doen...

Orlando was, voordat hij Justin aanvloog, in restaurant Cipriani in Ibiza rustig een hapje aan het eten met wat vrienden, waaronder Leonardo DiCaprio. Volgens een ooggetuige veranderde de sfeer zodra de Biebs met zijn gevolg het restaurant inliep. "Hij was duideljk op zoek naar ruzie", vertelt ze.

Ruzie kreeg hij, en die ruzie kon Leonardo zeer waarderen. "Toen Orlando Bieber sloeg, begon iedereen, ook Leonardo, te klappen en te juichen. Daarna werd Orlando door zijn maten opgevangen. Ik weet niet of ze hem probeerden te kalmeren of hem prezen."

Justin werd daarna het restaurant uitgezet en werd getroost door Lindsay Lohan, maar daar had hij geen trek in. "Hij haalde zijn schouders op en wilde duidelijk niet met haar praten."

De heren zouden ruzie hebben gemaakt over Orlando's ex Miranda Kerr. Sinds Justin in 2012 optrad bij de modeshow van Victoria's Secret gaan er geruchten dat hij na afloop van de show seks heeft gehad met het Australische model. Miranda en haar advocaat hebben dit altijd ontkend, maar een jaar later ging het stel uit elkaar.

Justin doet ondertussen reuze zijn best om nog meer klappen op te lopen door pesterig eerst een foto van Miranda en daarna een foto van een huilende Orlando op zijn Instagram-pagina te gooien. Om die daarna natuurlijk weer razendsnel te verwijderen...

Unfortunately your browser does not support IFrames.