Nieuws/Entertainment
910779
Entertainment

Kim Kardashian voorlopig nog niet zwanger van tweede kind

Kim Kardashian en Kanye West zijn het voorlopig nog niet eens over de uitbreiding van hun kroost.

Het ziet er niet naar uit dat Kim Kardashian binnenkort haar tweede zwangerschap wereldkundig maakt. Een insider vertelt aan RadarOnline dat de realityster en haar man Kanye West hun babyplannen voorlopig uitstellen.

De twee zouden constant ruzie hebben over de planning van een tweede kindje. "Kim maakt er geen geheim van dat ze graag zwanger wil worden. Kanye wil het liefst nog even wachten. Hij begint na de lancering van zijn nieuwe album aan een wereldtournee", legt de bron uit. Daarnaast hebben de twee niet eens een huis om samen in te wonen. "Dat is teveel chaos voor Kanye."

Kim en Kanye zouden ook veel ruzie maken sinds ze getrouwd zijn. "Kanye begrijpt er niks van dat zijn vrouw hele dagen achter elkaar niks kan doen." En dat zou dus leiden tot behoorlijk wat irritatie.

De website meldde eerder al dat de brunette sinds haar huwelijk een beetje down is. Toch zou ze vastbesloten zijn om snel zwanger te worden. "En in de slaapkamer kan de rapper nooit nee zeggen tegen haar", aldus de ingewijde. "Kim denkt dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze weer zwanger is."