Nieuws/Entertainment
910805
Entertainment

Miley Cyrus krijgt standje van moeder fan

Miley Cyrus deed een fan een plezier, maar diens moeder dus niet.

Miley is sinds kort de trotse moeder van een nieuwe hond genaamd Emu en ging met het dier naar de dierenwinkel in San Fernando Valley om wat gezellige speeltjes uit te zoeken.

Al snel werd de langtongige zangeres opgemerkt door een twaalfjarige fan, wiens moeder vervolgens vroeg om ze misschien met haar zoon op de foto wilde. Miley weet als geen ander dat het verstandig is fans te vriend te houden, maar aan moeders heeft ze kennelijk geen boodschap, verklapt een bron aan National Enquirer.

"Miley stak meteen haar tong uit voor de foto, maar daar was de moeder van de fan niet van gediend. 'Wil je je tong even terugstoppen in je mond alsjeblieft? Mijn god, je lijkt wel een uitgehongerde mastiff!', sneerde ze tegen Miley."

Maar moeders met de scherpe tong kwam er al snel achter dat níemand Miley in de hoek zet... "Prima. Ik doe jou een plezier, maar jij moet zo nodig onbeschoft zijn. Ik ben weg!", riep ze, alvorens ze de dierenwinkel op hoge poten verliet, haar jonge fan teleurgesteld achterlatend.