Nieuws/Entertainment
910806
Entertainment

'Zorgen om George Michael'

George Michael trekt zich terug van alles en iedereen, tot grote zorg van zijn vrienden en familie.

De 51-jarige zanger komt al jaren in het nieuws door zijn opmerkelijke gedrag. Zo werd hij jaren geleden opgepakt omdat hij in een openbare wc seks wilde met, zo bleek later, een agent in burger, reed hij in 2010 een winkel binnen en viel hij in 2013 op de snelweg uit een auto.

Ook heeft George de nodige gezondheidsproblemen gehad en liep in 2009 na vijftien jaar zijn relatie met partner Kenny Goss op de klippen. Alle ellende begint flink zijn tol te eisen en de zanger gedraagt zich als een kluizenaar. Zijn vrienden maken zich nu grote zorgen.

"Hij is al in geen maanden naar buiten geweest", onthult een bron aan de Britse krant Mirror. "Hij schaamt zich voor de littekens die hij door de ongelukken heeft opgelopen en hij is zwaar geworden. George kijkt de hele dag dvd's, laat zijn personeel zijn favoriete eten bestellen en schrijft muziek die niemand ooit zal horen. Er zijn zat artiesten die met hem willen werken, maar hij wil niet. Deze situatie is niet goed, creatief of gezond."

Volgens de bron was de breuk met Kenny de genadeklap voor George. "Kenny sleepte hem altijd overal mee naartoe, uit eten of naar de bioscoop, maar nu wil hij nergens meer heen."

Ook twitteren, waar hij ooit reuze druk mee was, doet hij sinds eind juni niet meer. "Iedereen maakt zich zorgen om hem. Hij zondert zich af van iedereen die van hem houdt."

Zijn laatste album Symphonica, dat eerder dit jaar uitkwam, moest zijn grote comeback betekenen. "De promotiecampagne werd groots aangepakt, maar George wilde niet op pad om de cd te promoten", vertelt de bron. De plaat flopte dan ook genadeloos. "Sindsdien reageert George op niets of niemand meer."