Nieuws/Entertainment
910836
Entertainment

One Direction biedt excuses aan voor drugsvideo

Liam Payne (20) van de populaire boyband One Direction, heeft zijn excuses aangeboden voor de video die deze week uitlekte waarin te zien is dat zijn medebandleden een joint roken.

"Er gebeuren soms verkeerde dingen en daarvoor bied ik mijn excuses aan", zo twittert Liam zaterdag namens de hele groep. "We zijn nog in de twintig en we doen allemaal wel eens stomme dingen op deze leeftijd. We groeien op in een vreemde situatie en dat is geen excuus, maar feit is dat we allemaal wel eens tekortschieten."

Liam is dankbaar dat One Direction-fans de groep niet massaal de rug hebben toegekeerd. "Bedankt iedereen, dat jullie ons zijn blijven steunen. We houden daarom van jullie en het betekent veel voor ons."

Deze week verscheen op het internet een video waarin One Direction-leden Zayn Malik (21) en Louis Tomlinson (22) tijdens hun tour door Zuid-Amerika een joint roken. De advocaten van de groep zijn aan het onderzoeken hoe het filmpje heeft kunnen uitlekken.

One Direction tourt vanaf 1 augustus door Noord-Amerika. Gevreesd wordt dat de jongens Amerika niet in mogen door de uitgelekte video.