Nieuws/Entertainment
910877
Entertainment

Melanie Griffith mag Fifty Shades niet zien

Dakota heeft haar moeder Melanie Griffith en de rest van de familie verboden naar de première van de erotische film ‘Fifty Shades of Gray’ te gaan.

De 24-jarige actrice wil niet dat haar moeder en familieleden haar acteerkunsten in  ‘Fifty Shades of Gray’ zien.

"Ik denk niet dat ik de film ga bekijken", zegt Griffith tegen Indiewire. "Dakota heeft ons verboden de film te zien", vervolgt de 57-jarige moeder van de actrice. De kersverse ex-vrouw van Antonio Banderas is wel op de filmset geweest. "Ïk mocht van Dakota alleen komen toen er normale scenes werden opgenomen zonder heftige SM taferelen."

De erotische film met Dakota Johnson als Anastasia Steele en Jamie Dornan als haar machtige seksuele mentor Christian Grey is gebaseerd op het eveneens razend populaire boek van E.L. James. Daarvan zijn wereldwijd al 100 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. De officiële trailer van Fifty Shades of Grey staat amper 2 weken op YouTube, maar is nu al zo'n 9 miljoen keer bekeken.

Verder geeft Griffith toe dat ze blij is dat haar ruim 20-jarige relatie met Banderas voorbij is.  ”Ik ben gefocussed op leuk werk en leuke dingen doen. Mijn kinderen zijn bijna volwassen.  Ik ga scheiden, het leven is goed.”  

‘Fifty Shades of Gray’ moet Valentijnsdag 2015 in de bioscopen draaien.