Nieuws/Entertainment
910959
Entertainment

'Bruiloft Charlie Sheen onzeker'

Charlie Sheen (48) heeft ontdekt dat zijn verloofde Brett Rossi (25) ook een minder leuke kant heeft. Sinds de twee bezig zijn met de huwelijksvoorbereidingen, gedraagt de aanstaande bruid zich onuitstaanbaar.

Brett heeft zich ontpopt tot ware 'bridezilla', beweert een insider aan RadarOnline. Charlies verloofde zou inmiddels al een weddingplanner hebben ontslagen omdat die persoon in Bretts ogen niet goed genoeg was.

"Charlie heeft Brett gevraagd om een vriend van hem aan te nemen. Brett deed dat, maar alleen maar om Charlie tevreden te houden. Het werd haar al snel duidelijk dat de weddingplanner haar niet de exravagante bruiloft kon geven die zij zo graag wil." De ingewijde zegt dat Brett onmogelijk is om mee te werken en dat ze de vervelende diva uithangt.

Brett is zó vervelend, dat niet iedereen er zeker van is dat er überhaupt getrouwd wordt. "De kans is groot dat het niet doorgaat, want ze hebben erg veel ruzie. Zelfs Charlies vrienden haten Brett omdat ze door haar hun vriend nog maar weinig zien."

Mochten de twee toch nog willen trouwen, dan gebeurt dat op 22 november. Charlies ex Brooke Mueller en hun twee zoontjes Bob en Max zijn ook uitgenodigd. "Brooke kan het prima vinden met Brett. Voor veel mensen is dat een gek idee, maar niet in Charlies verknipte wereld!"

Charlie gaf al drie keer eerder zijn jawoord. Met zijn eerste vrouw Donna Peele was hij samen van 1995 tot en met 1996. In 2005 trouwde hij met Denise Richards en in 2008, twee jaar nadat hij van Denise scheidde, gaf hij zijn jawoord aan Brooke. Dat derde huwelijk liep in 2011 op de klippen.