Nieuws/Entertainment
910978
Entertainment

Peter Jan Rens en Virginia 'uit elkaar'

Peter Jan Rens (63) en zijn 42-jaar jongere vriendin Virginia hebben niet langer een relatie. Ze kregen ruim een maand geleden nog een kind samen.

Dat meldt de presentator op Facebook. "Virginia en ik zijn helaas uit elkaar," schrijft Peter Jan.

Vrienden kunnen niet geloven dat het daadwerkelijk uit is. "Grapje zeker," valt er tussen de reacties te lezen. "Over zoiets maakt Peter Jan geen grapjes!," schrijft Loes. De meeste vrienden wensen hem sterkte.

Dochter Djelisa werd op 11 juni 2014 geboren. Nog geen tien dagen geleden maakte Peter Jan wereldkundig te willen trouwen. De 21-jarige Virginia heeft al een 7-jarig zoontje uit een eerdere relatie, Peter Jan heeft een dochter van 33.

Peter Jan is niet bereikbaar voor commentaar.

UPDATE 19:49:

Peter Jan heeft het bericht op zijn facebookaccount inmiddels verwijderd, en beweert nu dat een heel ándere Peter Jan Rens het bericht op zijn eigen facebookpagina én Twitter heeft gepost... "Het bericht heeft op mijn Facebook gestaan en werd weer verwijderd. Het was alleen niet van mijn hand. Ook las ik net pas dat sommige mensen tegen RTL Boulevard beweerd hebben dat ik Virginia in de steek zou hebben gelaten. Ik kan alleen maar concluderen dat gezien de reacties, heel veel mensen Virginia, Djelisa en mij ons het geluk gunnen en dat er een paar zijn die proberen te stoken. Het lijkt wel alsof ik in een aflevering van GTST ben beland."

Virginia weet echter wel heel zeker dat haar relatie met Peter Jan voorbij is en heeft de breuk aan BuzzE bevestigd.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...