Nieuws/Entertainment
910980
Entertainment

'Angelina Jolie cast al haar kids in Cleopatra'

Angelina Jolie beweerde eerder absoluut niet te willen dat haar zes kinderen in haar voetsporen treden, maar lijkt behoorlijk van gedachten te zijn veranderd.

Angelina droomt er al jaren hardop van om de iconische film Cleopatra (uit 1963, met Liz Taylor in de gelijknamige hoofdrol) opnieuw te maken, maar dan met zichzelf als de Egyptische koningin. Ook voor haar partner Brad Pitt én hun zes kinders heeft ze glansrollen in gedachten, meldt een goed ingewijde bron aan Life & Style magazine.

Eerder zei Angelina nog dat zij en Brad helemaal niet willen dat hun zes kinderen ook gaan acteren, maar toch is zij steeds degene die haar kinderen in haar films aan het werk zet.

Eerder speelde dochter Vivienne (6) een rol in de film Maleficent, volgens Angelina scoorde haar dochter de rol omdat zij het enige kind was dat zag dat haar eigen moeder onder de eng uitziende horens van Maleficent schuilde en dus niet in huilen uitbarstte.

"In eerste instantie leek het erop dat Brad en Angelina niet wilden dat de kinderen in hun voetsporen treden, maar nu zien ze dat acteren in hun genen zit en dat dit veel belooft voor hun toekomst", legt de bron uit.