Nieuws/Entertainment
910982
Entertainment

Cheryl Cole: 'Kinderen niet in de planning'

De pas getrouwde Cheryl Cole spreekt geruchten dat ze zwanger is niet alleen tegen, wat haar betreft is het zeer de vraag of er überhaupt kinderen komen.

De ex-Girls Aloud zangeres stapte onlangs stiekem in het huwelijksbootje met Fransman Jean Bernard Fernandez-Versini, die ze op dat moment pas drie maanden kende. Daarop volgde er geruchten dat het plotselinge huwelijk, dat door verwarring rond Jean Bernards vijf voornamen (!) nog niet officieel bekrachtigd is, een 'moetje' was. Oftewel, Cheryl is zo snel getrouwd omdat ze zwanger is.

Onzin, vertelt Cheryl (31) aan Times Magazine. Sterker nog, ze heeft een paar jaar vrij genomen om eens heel hard na te denken over wat ze nu precies wil in het leven en kwam tot de conclusie dat ze wellicht niet in de wieg is gelegd om moeder te worden.

Op de vraag of ze kinderen wil met Jean Bernard antwoordde ze dan ook openhartig: "Heel misschien. Ik ben recentelijk door een fase in mijn leven gegaan en toen realiseerde ik me dat het misschien wel niets voor mij is. Men neemt klakkeloos aan dat het iets is wat je gewoon doet. Als het gebeurt, gebeurt het. Maar het zit niet in de planning."