Nieuws/Entertainment
911009
Entertainment

Leonardo DiCaprio woest om Mandela-kiekje

Een gesigneerde foto van Nelson Mandela gericht aan Leonardo DiCaprio wordt te koop aangeboden voor maar liefst 25.000 dollar(18.500 euro). De acteur is woedend en eist het kiekje via zijn advocaten terug.

Dat meldt New York Post. De winkel Moments in Time hing deze week een pittig prijskaartje aan de foto. Het is echter onduidelijk hoe het kiekje, dat in 2006 werd gemaakt toen Leonardo de film Blood Diamond maakte, in de winkel is beland. Volgens kenners lijkt de handtekening daadwerkelijk door Mandela geschreven te zijn, maar de Hollywoodster beweert dat hij de foto nooit van hem gekregen heeft.

"Aan Leo DiCaprio, groeten, Mandela, 4-8-07", schreef de vorig jaar overleden oud-president van Zuid-Afrika op het kiekje. Toen Leonardo het bestaan van de foto ontdekte, eiste hij hem schriftelijk terug via zijn advocaten.

De winkeleigenaar heeft in een reactie gezegd dat de rechten betreffende de foto bij hem liggen. "Leo's advocaten maken mij niet bang. Hij mag de foto kopen als hij wil", schampert hij.