Nieuws/Entertainment
911017
Entertainment

'Huwelijk Gisele Bündchen op springen'

Getrouwd zijn met een supermodel heeft zo zijn nadelen, ondervindt Gisele Bündchens echtgenoot Tom Brady.

Gisele en American football-speler Tom zijn pas sinds 2009 getrouwd, maar volgens verschillende bronnen dreigt het huwelijk nu al op de klippen te lopen.

Gisele zet arme Tom volgens Star Magazine constant aan het werk en als hij weigert verandert ze in een krijsende feeks. "Ze hebben schoonmakers in dienst, maar Gisele wil niet dat zij iets doen. Tom moet van haar om zes uur 's ochtends opstaan om de kinderen bezig te houden en daarna moet hij schoonmaken terwijl zij zich nog een keer omdraait. Zij vindt dat ze wel genoeg heeft gedaan door hun kinderen op de wereld te zetten", fluistert een ingewijde. "Als hij niet doet wat ze zegt, flipt ze. Toen hij op een gegeven moment weigerde zijn taakjes te doen schold ze hem uit en verweet ze hem dat hij een waardeloos voorbeeld voor hun kinderen was. Daarop greep hij de kinderen en verliet het pand."

Eerder gingen er al geruchten dat Tom en Gisele niet zo gelukkig getrouwd zijn als ze eruit zien. Zo zou Gisele, die meer geld verdient dan Tom, nooit of te nimmer iets betalen. Volgens een bron heeft Gisele haar eigen rekening en beschouwt ze de rekening van Tom als hun gezamelijke rekening en betaalt ze daar álles van.

Tom raakt ondertussen meer en meer gefrustreerd, aldus de ingewijde. "Ze neemt steeds meer de controle over zijn leven over. Niemand die ze goed kent zal verbaasd opkijken als hij één dezer dagen gewoon opstapt.

Het stel heeft samen zoon Benjamin en dochter Vivian. Tom heeft ook een zoon uit een eerdere relatie met actrice Bridget Moynahan.