Nieuws/Entertainment
912234
Entertainment

'Kanye West kort opgenomen in ziekenhuis'

Kanye West is woensdagmiddag kort opgenomen in het ziekenhuis in Melbourne, enkele uren voordat hij in de Australische stad op het podium stond.

Dat vertelt een ooggetuige aan de website Woman's Day.

De vrouw, Loraine Terry, was in het ziekenhuis omdat haar dochter een MRI-scan kreeg. "Kort nadat de scan begon, kwam er ineens beveiliging binnen om het veld te ruimen", vertelt Terry. "Iedereen werd uit de wachtkamers en behandelkamers verwijderd." Omdat haar dochters scan nog niet klaar was mocht Terry blijven. "Toen werd ineens Kanye binnengedragen, omringd door beveiliging. We wisten dat hij het was, omdat we zijn foto elke dag in de krant zien."

Volgens Terry dachten de dokters dat de rapper een beroerte had gehad of op het punt stond er één te krijgen, en vroegen daarom om een MRI-scan. Eén van Kanyes beveiligingsmannen zou zelfs hebben gevraagd of Terry's dochter haar scan niet later kon afmaken.

Na ongeveer 2,5 uur mocht Kanye naar huis. Kim Kardashian, die samen met dochtertje North mee is met haar echtgenoot op zijn Australische tournee, werd niet gespot in het ziekenhuis. Kanyes woordvoerder en het ziekenhuis hebben niet gereageerd op het nieuws.