Nieuws/Entertainment
912545472
Entertainment

Marc van der Linden lag acht uur op de grond voordat moeder hem vond

Marc van der Linden

Marc van der Linden

Royaltywatcher Marc van der Linden lag begin juni dagenlang in het ziekenhuis als gevolg van een val die werd veroorzaakt door een hardnekkige ontsteking aan zijn been die hij had overgehouden aan het afvallen. Door de wondroos kreeg Van der Linden een bloedvergiftiging.

Marc van der Linden

Marc van der Linden

„Dan krijg je sommige aandoeningen die je niet wil en die kunnen heel hardnekkig zijn. Daarbij ben ik zo raar gevallen, dat ik buitenwesten ben geraakt”, vertelde Van der Linden maandag in RTL Boulevard. „Ik heb acht uur op de grond gelegen voordat mijn moeder mij vond.”

In het ziekenhuis lag Van der Linden dagenlang in coma. Hij lag op de intensive care, maar kreeg hier zelf niets van mee. „Ik had een delier, ik leefde in een soort waanwereld”, legde hij uit. „Ik heb hele gesprekken gevoerd met mijn moeder die ik mij niet kan herinneren. Ik lag vastgebonden op bed, omdat ik anders alle infusen eruit trok.”

De royaltykenner is relatief snel weer op de been door de hulp van een paar hele goede vrienden die hem bijstonden. Van der Linden stelde heel blij te zijn dat hij weer op televisie zijn kennis kan delen met de kijkers. Niet eerder sprak hij zo openhartig over zijn ziekenhuisopname.