Nieuws/Entertainment
912771
Entertainment

Vrouw Hans Kraay jr.: 'Slachtoffer georganiseerde bende'

Sophie, de vrouw van Hans Kraay Jr., vermoedt dat de inbraak in hun huis 'het werk is van een georganiseerde bende'.

Sophie heeft het gevoel dat ze al een tijdje in de gaten werd gehouden. Zij denkt dat een bende criminelen achter de inbraak zit. "We zijn nu bezig met het installeren van camera’s en een beveiligingssysteem", vertelt ze aan Shownieuws.

De inbrekers sloegen afgelopen weekend toe toen Sophie en Hans uit eten waren. Na ongeveer een uurtje kwam het stel terug. Er bleken veel waardevolle spullen te zijn verdwenen. "Alles is geplunderd", vertelt Kraay jr. "Alsof er een bom ontploft is. We zijn met vier mensen al twee dagen aan het opruimen."

Er is voor rond de 50.000 euro gestolen. "Juwelen, sieraden, maar geen apparatuur", vervolgt Hans. "Het gaat om dingen met niet alleen een geldelijke, maar nog meer een emotionele waarde. Al hebben ze ook de kluis uit de muur gehakt en van de trap gegooid", aldus een verontwaardigde Hans. "Sophie durft niet eens meer in de slaapkamer te komen."

De politie onderzoekt de zaak. In Voetbal International zei Hans maandagavond al dat het stel geen inboedelverzekering heeft.