Nieuws/Entertainment
912981
Entertainment

'Miljoenen voor autobiografie Katy Perry'

Katy Perry zou miljoenen kunnen verdienen als ze een boek over haar leven schrijft.

Mirror schrijft dat uitgevers bakken geld over voor de autobiografie van Perry in de hoop dat ze uitweidt over haar kortstondige huwelijk met ex Russell Brand.

Maar er zit meer in het levensverhaal van de 29-jarige Dark Horse-zangeres dat de uitgevers doet watertanden. Behalve met Russell Brand heeft ze ook relaties gehad met John Mayer en Travie McCoy. Ook het contrast tussen haar christelijke jeugd waarin ze carrière probeerde te maken als gospelzangeres en haar huidige carrière als sexy popzangeres is volgens de boekenverkopers een goed ingrediënt voor een bestseller.

Russell Brand pakte in zijn eerdere boeken al eens uit over zijn privéleven, wat de verkoopcijfers omhoog deed schieten. In zijn recente werk richt hij zich tot Katy's opluchting echter op politieke analyses en kinderboeken. Wel klapte de komiek eens uit de school over zijn huwelijk tijdens zijn voorstellingen. "Katy was bang dat Russell alles ging vertellen over wat ze in de slaapkamer uitspoken, maar nu kan ze weer gerust ademhalen", weet een bron te vertellen. "Nu ze deze aanbiedingen krijgt, heeft ze de kans om haar versie van het verhaal te vertellen."