913678
Entertainment

Wendy van Dijk en Erland Galjaard getrouwd

Wendy van Dijk en Erland Galjaard zijn vrijdag op het Spaanse eiland Ibiza getrouwd.

De ceremonie vond plaats op het landgoed van het hotel Agroturismo Atzaró, dat zich tussen een sinaasappelboomgaard op het platteland van Ibiza bevindt.

Gordon was ook aanwezig bij de ceremonie. ''Voor mij is het een beladen moment.'' De zanger was er in 2002 namelijk ook bij toen de bruiloft tussen Wendy en Xander de Buisonjé twee dagen voor de grote dag werd afgelast. ''Ze heeft dan toch uiteindelijk het geluk gevonden.'' Topkok Herman den Blijker is het daar mee eens: ''Ze zijn helemaal voor elkaar geschapen.''

All You Need Is Love

Endemol had ook nog een verrassing voor Wendy en Erland in petto. Het productiebedrijf had een vliegtuigje met een banier ingehuurd die over de trouwlocatie heen vloog. 'All You Need Is Love' was de boodschap.

Wendy stond op haar grote dag ook nog stil bij haar vader Jaap van Dijk. ''Vandaag gaan we trouwen! Zin in!!Kreeg van Stanneke een bijzondere kaars. Voor altijd in ons hart. Mijn liefste papa'', schreef de bruid bij een foto van zichzelf terwijl ze een kaars vasthoudt met daarop een foto van haar vader. Wendy's vader overleed in 2006 aan kanker. Hij was altijd een grote steun voor de presentatrice.