Nieuws/Entertainment

Strikt Privé

Door Evert Santegoeds

Evert Santegoeds

Evert Santegoeds

Hoge paleismuren beschermen de bewoners niet alleen tegen ongewenste blikken en indringers, maar voorkomen ook dat verhalen uit deze gelederen naar búiten komen. Dat lukt niet altijd. Wie de afgelopen weken alle documentaires zag over de twintig jaar geleden overleden PRINSES DIANA, kan zich er alleen maar over verbazen hoe ‘lek’ Buckingham Palace in die jaren was. In Nederland was het te danken aan de loslippige PRINSES MARGARITA dat we een onorthodox kijkje kregen in de door BEATRIX met harde hand geregeerde ORANJE-familie.

Evert Santegoeds

Evert Santegoeds

In Monaco is het nu PRINSES GRACIA’s nicht CHRISTA MAYRHOFER-DUKOR die een boekje opendoet over de GRIMALIDI’s en voor het eerst vertelt over de dood van de legendarische vorstin en over hoe het daarna verder ging met haar kinderen. Niet alleen onthult zij de ABORTUS van PRINSES CHARLÈNE, maar ook legt zij uit waarom PRINSES CAROLINE ondanks de reeks vernederingen die zij moest ondergaan nooit zal scheiden van haar man ERNST AUGUST VON HANNOVER.

In eigen land hebben we een bron aan het hof die vertelt wat er momenteel speelt tussen KONING WILLEM-ALEXANDER en diens schoonzus PRINSES MABEL. Doorgaans kunnen zij het prima met elkaar vinden en is er in de familie niets dan respect voor de weduwe van de betreurde PRINS FRISO, maar vorige week ging zij veel te ver en werd dit haar zó duidelijk gemaakt dat geen paleismuur dit binnenskamers kon houden…

Showbizz-expert