Nieuws/Entertainment
919461
Entertainment

Kleindochter Piet Veerman gooit wél hoge ogen

Oh Oh-Bibi baalt van deelname The Voice

Oh Oh Cherso's Bibi, ook wel bekend als 'Kaboutertje', wist geen enkele stoel te doen draaien tijdens haar auditie voor The Voice.

Anouk-megafan Bibi zong Sacrifice, maar trok geen volle zalen met haar vertolking. Geen van de coaches draaide voor haar. Nieuw bij The Voice is dat de coaches als ze níet draaien, ook niet te zien krijgen wie ze hebben afgewezen, dus de dames en heren coaches hebben geen idee dat ze 'dé' Kaboutertje lieten lopen. Maar, zowel Marco als Trijntje vonden dat "het meisje" wel een leuk mopje kan zingen. "Het was niet slecht", vindt Trijntje. "Helemaal niet slecht", reageert Marco.

Bibi heeft ondertussen spijt als haren op haar hoofd dat ze überhaupt heeft meegedaan... "Ik was helemaal van de kaart, ik was superzenuwachtig! Ik had nóóit mee moeten doen", zegt ze tegen presentator Martijn Krabbé.

Zangeres Mell, kleindochter van Piet Veerman, had meer succes. Zij opende het nieuwe seizoen van de talentenjacht met haar versie van Janis Joplins Piece of my Heart. De Volendamse wist alle coaches tot draaien te bewegen. Mell vond het lastig kiezen. "Ik vind het belangrijk dat mijn coach me emotioneel begrijpt", legt ze uit. Al snel blijkt dat werkelijk álle coaches haar emotioneel begrijpen, maar de zangeres heeft haar keus stiekem al gemaakt. " Mijn keuze gaat toch echt uit naar Marco!"