Nieuws/Entertainment
919485
Entertainment

Jennifer Aniston krijgt borstvoeding van vrouw Jimmy Kimmel

Video - Als er maar weinig calorietjes in zitten drinkt Jennifer Aniston werkelijk álles...

Jennifer is goede maatjes met zowel talkshowhost Jimmy Kimmel als zijn vrouw Molly. Maar vooral met Molly is de actrice close. Erg close.

Jennifer vertelt in Jimmy's talkshow dat ze het doodnormaal vindt om andervrouws moedermelk te drinken, want:  "Dat is zo ongeveer de enige soort melk waarover je je niet schuldig hoeft te voelen als je het drinkt. Dat is goede zuivel! Ik heb ook Molly's melk gedronken. Ze heeft me borstvoeding gegeven."

En dat smaakte dus naar meer... "Het is zoetig, een beetje zoals kokosmelk." Niet alleen haalt ze haar neus niet op voor moedermelk, ook is ze regelmatig een bron van steun geweest tijdens de bevallingen van vriendinnen. "Ik heb zoveel vriendinnen zien bevallen. Ik vind het ongelooflijk, een echt wonder."

Zelf staat ze echter niet te springen om te bevallen, ze leek in een recent interview met People magazine te suggereren helemaal geen kinderen te willen. "Het is niet eerlijk om mensen die geen kinderen hebben steeds te vragen waar de kinderen blijven. Wie weet waarom iemand geen kinderen heeft? Daar zijn vast zat redenen voor en dat zijn misschien geen redenen die ze willen delen met anderen", zei ze cryptisch tegen het blad.