Nieuws/Entertainment
919646
Entertainment

Vader Britney Spears kocht overspel-video

Niemand minder dan de vader van Britney Spears kocht de videobeelden waarop te zien is hoe David Lucado de zangeres bedriegt met een andere vrouw. Hij was ook degene die Brit vertelde dat haar partner vreemdging.

Dit melden insiders aan TMZ. De video, waarop te zien is hoe de inmiddels ex-geliefde van Britney met een andere vrouw zoent, werd enkele weken geleden te koop aangeboden. Zodra Jamie Spears daar lucht van kreeg heeft hij de beelden die zijn overspelige schoonzoon tonen gekocht. Naar verluidt heeft vader Spears flink de portemonnee moeten trekken om te voorkomen dat zijn dochter publiekelijk vernederd zou worden.

De zangeres hoorde dan ook van haar vader dat haar partner vreemdging. Zodra Jamie de video in handen had belde hij zijn dochter om haar in te lichten. Zijn woordvoerder bevestigt dat hij de video heeft gekocht om zijn dochter extra leed te besparen.

De videobeelden liggen inmiddels achter slot en grendel. Of er kopieën zijn gemaakt is niet bekend. "Wij hebben de rechten gekocht. Dus als iemand de video plaatst, dan zullen we een aanklacht indienen wegens schending van ons copyright", dreigt Jamie's woordvoerder.

De relatie van David en Britney duurde 1,5 jaar.