Nieuws/Entertainment
919669
Entertainment

Shary-An helemaal los na liefdesbreuk

Shary-An, de zangeres die grote bekendheid kreeg door The Voice of Holland, heeft zich na haar relatiebreuk met vriendin Romana flink uitgeleefd. "Seks, drugs en party'en!"

Het was voor Shary-An (22) een turbulente periode. Nadat haar relatie strandde moest ze ook nog eens noodgedwongen verhuizen. Het leverde haar wel veel persoonlijk materiaal op voor haar nieuwe EP.

Ze schreef We’ll go to Vegas na een wilde avond stappen: "Na de breuk met Romana had ik de onaflatende behoefte om mijn leven even helemaal om te gooien. Seks, drugs en party'en! Dat heeft me een paar maanden lang flink in de ban gehouden. En ja… Vegas is de stad van de onbegrensde mogelijkheden…"

Ook Good Girl (de titel van de EP): "Ik hoorde de originele versie van dit geweldige nummer voor het eerst toen mijn relatie op springen stond. De lyrics bleven maar in mijn hoofd spoken…. En de vraag of ik zelf wel  such a ‘Good Girl’ was voor haar, heeft me in die periode ontzettend veel bezig gehouden."

Shary-An Nivillac deed mee aan de eerste serie van The Voice of Holland (die werd gewonnen door Ben Saunders), waar zij in de halve finale stond. Daarna maakte ze nummers als Read my Book en Never Played the Bass.