Nieuws/Entertainment
919948409
Entertainment

Jeremy Renner vraagt volledige zeggenschap over dochtertje

Jeremy Renner

Jeremy Renner

Jeremy Renner wil de volledige zeggenschap over zijn 6-jarige dochter Ava. Wat de Avengers-acteur betreft krijgt zijn ex-vrouw Sonni Pacheco slechts een omgangsregeling. Dit blijkt volgens TMZ uit nieuwe rechtbankstukken.

Jeremy Renner

Jeremy Renner

De juridische stappen van Jeremy zijn een reactie op de bijna identieke voogdijverzoeken die Sonni bij de rechtbank heeft ingediend, waarmee zij het ouderlijk gezag over hun dochter naar zich toe wil trekken.

De 48-jarige acteur, die vooral bekend is als Hawkeye in verschillende Marvel-films, trouwde in januari 2014 met Sonni. De twee gingen tien maanden later alweer uit elkaar. Sonni en Jeremy werden het daarna eens over co-ouderschap, maar vragen de rechter deze regeling nu op te heffen.

De exen ruziën al jaren in de rechtbank en daarbuiten. Zo beweerde het model eerder dat de wapencollectie van de acteur veel te gemakkelijk toegankelijk was voor hun dochter en dat dit haar in gevaar bracht, wat Jeremy weer ontkende. Ook werden ze het maar niet eens over de hoogte van de alimentatie.