Nieuws/Entertainment
921755368
Entertainment

Geluk voor Ali B: roastmaster Peter Pannekoek doet niet mee

Een meevaller voor Ali B: Peter Pannekoek zal dit jaar niet deelnemen aan The Roast van de rapper op Comedy Central. Dat zei de cabaretier dinsdag op Radio 538.

„Agendatechnisch wordt het een lastige zaak. Dus het zou kunnen zijn dat ik er een jaartje niet bij ben”, zei Peter in eerste instantie, waarna hij later alsnog bevestigde dat hij er niet bij is. Dat heeft niets met Ali B, de hoofdgast van dit jaar, te maken. „Oh nee, totaal niet. Die haat ik uit de grond van mijn hart”, grapte de komiek.

Peter toert momenteel met zijn eigen show Later was alles beter langs de theaters. Hij sleepte er maandag nog de Neerlands Hoop mee in de wacht, de prijs voor veelbelovende theatermakers. Vanwege het strakke schema lukt het hem niet om tussentijds ook nog The Roast te doen.

Ali B wordt in december de vierde Nederlander die wordt geroast. Eerder werden Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol op de hak genomen. Peter Pannekoek was als enige bij alle edities aanwezig en was een van de uitblinkers met zijn vlijmscherpe grappen.