Nieuws/Entertainment
922336
Entertainment

Foto's: Hier woonde Robin Williams

FOTO'S - De foto's van de villa die Robin Williams voor bijna 30 miljoen dollar van de hand wilde doen, geven een uniek kijkje in het privéleven van de acteur.

Robins villa in Napa Valley in Californië, waar hij tot rust kwam als hij de drukte van de stad wilde ontvluchten, staat nog altijd te koop. De komiek heeft meerdere keren geprobeerd het huis te verkopen omdat hij het niet meer kon betalen.

Robin zette het in 2012 te koop voor 35 miljoen dollar, maar kon voor die prijs geen kopers vinden. In april van dit jaar, vier maanden voor zijn dood, probeerde hij het opnieuw met een vraagprijs van 29,9 miljoen dollar.

Robin liet de villa in 2003 bouwen en gaf het zelf de naam Villa of Smiles. Foto's van de woning laten zien dat de acteur hield van een moderne inrichting gecombineerd met wat antieke details. In zijn bibliotheek bewaarde hij talloze boeken en humoristische poppetjes van Marilyn Monroe, Captain Hook en Peter Pan.

De hele villa telt vijf slaapkamers en vijf badkamers. Robin liet bij de villa ook nog een gastenverblijf bouwen en een wijngaard en zwembad aanleggen.

Kijk hier naar de foto's.

Robin overleed op 11 augustus op 63-jarige leeftijd in zijn woning in de stad Tiburon, Californië.