Nieuws/Entertainment
922459
Entertainment

1,4 miljoen kijkers voor Linda's zomerweek

Ruim 1,4 miljoen kijkers stemden maandagavond af op de start van de tweede editie van Linda's zomerweek.

De eerste uitzending van de zomerse talkshow, waarin Eva Jinek en Albert Verlinde te gast waren, staat op de vierde plaats in de ranglijst van best bekeken programma's.

Alleen het NOS Journaal (2,7 miljoen), Droomhuis gezocht (1,6 miljoen) en het RTL Nieuws trokken meer kijkers, blijkt dinsdag uit de Top 25 van Stichting KijkOnderzoek. Vorig jaar hield Linda's zomerweek ook elke avond meer dan een miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. Linda ontvangt dit jaar onder anderen Patty Brard en Waldemar Torenstra, Jet Bussemaker en Jan Smit. Dinsdagavond schuiven Lies Visschedijk en Alexander Pechtold aan.

Het tweede seizoen van Atlas, waarin bekende Nederlanders goud zoeken in de regenwouden van Suriname, ging maandagavond van start met 425.000 kijkers. Het AVRO-programma op NPO3 is daarmee hekkensluiter van de Top 25. Schaatser Bob de Jong, actrice Kimberley Klaver, acteur Tim Murck, scenarioschrijfster Frieda Mulisch en Voice of Holland-zangeres Shary-An bevinden zich onder de deelnemers. De presentatie van Atlas is opnieuw in handen van Lauren Verster.