Nieuws/Entertainment
926587
Entertainment

Relatie met Bas haalde Gay Pride niet

’Roy Donders en vriend uit elkaar’

Voor Arie Boomsma en zijn programma Uit de kast was er aan Roy Donders (23) weinig eer te behalen. Weliswaar had de ’Stylist van het zuiden’ zijn familieleden nooit verteld dat hij homo is; maar die wisten desondanks DONDERSgoed dat hun ’Royke’ op mannen valt. Met vriend BAS WAGTMANS kwam de bevestiging, maar lang zou de liefde niet geduurd hebben… Het verliefde paar heeft volgens bronnen de Tilburgse kermis met elkaar niet overleefd, laat staan hun eerste Gay Pride samen!

Vond ROY DONDERS eerst troost bij zijn worstenbroodjes met spek en het succes van zijn realitysoap; een levenspartner was daar nooit in te zien… totdat ineens BAS op zijn pad kwam en de twee samen niet alleen hartstikke gelukkig leken te worden maar ook samen het maar uitdijende Donders-imperium leken te gaan bestieren. Maar lang heeft het dus allemaal niet mogen duren!

Bronnen rond de ’juichpakkenkoning’ verzekeren PRIVÉ dat er even niets te juichen valt voor de jonge stylist en zijn eerste, officiële, verkering. Tijdens de beroemde Tilburgse kermis, waar Roy tot grote ergernis van veel omwonenden zijn eigen muziekpaleis bestierde, moet er iets zijn voorgevallen dat voor Roy en Bas het begin van het einde inluidde.

Volgens goed ingevoerde bronnen zou Bas in de ogen van Roy iets te close zijn geweest met een van de dj’s, waarover ’s nachts ruzie was ontstaan. En ondanks dat de twee daarvoor nog net een gesponsorde vakantie naar Turkije hadden aangenomen, bleek de liefde tegen die stress niet bestand.

De famílie Donders is er overigens niet rouwig om: „Bas kwam op ons altijd een beetje over als iemand die het om Roys geld te doen was. Zelf was hij als zakenman met zijn autowasserette niet al te succesvol, dus wij waren altijd een beetje argwanend…”

Bas zou in kleine kring hebben aangeven er alles aan te willen doen om Roy Donders weer voor zich terug te winnen, maar daarvoor lijkt het inmiddels te laat. Roy zou zelfs al iemand anders aan de haak geslagen hebben met wie hij deze week ook maar meteen een paar dagen naar Spanje gaat. Het zou gaan om iemand die werkzaam is in de Tilburgse horeca, die Roy maar wat graag over zijn eerste teleurstelling in de liefde heen wil helpen.