Entertainment/Sterren
932687133
Sterren

Yolanda Hadid grapt: ’Slechtste moeder ooit’

Yolanda Hadid heeft grappend gereageerd op de beschuldigingen dat ze een slechte moeder zou zijn. Op sociale media kreeg de moeder van Bella en Gigi Hadid veel kritiek, omdat ze haar dochters zou „uithongeren.”

De kritiek volgde na een oude video waarop te zien is dat Yolanda en Gigi een gesprek over voeding hebben. „Ik voel me heel slecht. Ik heb maar een halve amandel gegeten”, zegt Gigi tegen haar moeder. „Neem een paar amandelen. En goed kauwen”, reageert Yolanda daarop. Yolanda zou Gigi en Bella volgens critici regelmatig hebben aangespoord om weinig te eten en zo slank te blijven.

Daarop reageert Yolanda nu met een TikTok-video. In de video heeft ze een grote schaal amandelen die ze op verscheidene plekken leegeet. „Slechtste moeder ooit”, schrijft ze erbij.

In 2017 liet Yolanda, die deels Nederlands is, weten trots te zijn op haar aanpak wat betreft opvoeding. „Ik ben een beschermende Nederlandse moederbeer en ik houd mijn familie bij elkaar”, zei ze toen. „Ik wil altijd de beste versie van mezelf zijn en een voorbeeld voor mijn kinderen zijn.”