Nieuws/Entertainment
933851
Entertainment

Nicki Minaj als tekenfilmfiguur

Nicki Minaj maakt haar opwachting als magisch tekenfilmfiguur in een aflevering van de serie Steven Universe van Cartoon Network. De aflevering met Nicki werd dit weekend alvast getoond aan de bezoekers van de entertainmentbeurs Comic-Con in San Diego.

Minaj speelt het karakter Sugilite, het resultaat van een fusie tussen de personages Granaat en Amethist die de wereld helpen beschermen. Deze Sugilite motiveert hoofdpersoon Steven, voor de helft mens en voor de helft een Edelsteenheld, om de wereld te redden met zijn magische krachten.

In de Verenigde Staten zendt Cartoon Network de bewuste aflevering Coach Steven uit op donderdag 21 augustus. De website TV Guide heeft alvast een fimpje van het eenogige tekenfilmpersonage online gezet.

Maandag lanceert Minaj alvast haar nieuwe single 'Anaconda', de tweede single van haar album The Pink Print. Ze prijkt op de cover van de single in een sportbeha en een pikante tangastring. Met haar welgevormde achterwerk goed in beeld kijkt ze zwoel de camera in. De zangeres deelde de foto donderdag alvast op Instagram.