Nieuws/Entertainment
936943
Entertainment

Ex-Destiny's Child zangeres opgepakt

Voormalig Destiny's Child-zangeres Farrah Franklin is in de boeien geslagen.

De zangeres werd zondagochtend in South Carolina opgepakt wegens wanordelijk gedrag. Een paar uur later kwam ze op borgtocht vrij, meldt TMZ. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

In 2011 werd ze voor hetzelfde vergrijp opgepakt, vlak na haar arrestatie beweerde ze dat ze het slachtoffer was van racistische politieagenten en onschuldig was.

De 33-jarige zangeres werd in 2000 samen met Michelle Williams door Beyoncé's pa en manager Matthew aangenomen om ex-Destiny's Child leden LaTavia Roberson en LeToya Luckett te vervangen, die eerder door Matthew buitenspel werden gezet omdat zij het niet eens waren met de beslissingen die hij maakte over Destiny's Childs te varen koers.

Amper vijf maanden later werd ook Farrah ontslagen. Volgens Matthew was haar ontslag noodzakelijk omdat ze verstek liet gaan tijdens drie belangrijke optredens. Zij was op haar beurt van mening dat ze niet betrokken werd bij de gang van zaken rond de groep en daar geestelijk kapot aan ging, waardoor ze niet in staat was haar rol als een Destiny's Child te vervullen.