Nieuws/Entertainment
939254889
Entertainment

Nieuwe liefde voor Dave Roelvink

Het lijkt erop dat Dave een hete zomer te wachten staat. Op Instagram deelt hij een foto waarop hij het wel heel gezellig heeft met een blonde dame. En dat dit niet zomaar een dame is, maar misschien wel zijn grote liefde, laat hij blijken met een rood hartje.

Waar zijn mannelijke fans dolenthousiast reageren, zijn zijn vrouwelijke fans wat minder enthousiast. „Uhm, wat is dit?” En: „Daar ging mijn kans.” Ook regent het teleurgestelde gezichtjes. „Weer te laat.” Toch gunnen de meesten Dave Roelvink van harte zijn nieuwe liefde en wensen hen samen veel geluk toe.

Ook is iedereen razendnieuwsgierig wie de blonde schone is en daarom plaatst Dave even later al snel haar naam erbij. Het gaat om zijn oude liefde Jazzlyn met wie hij van 2013 tot 2015 een relatie had. Aan RTL Boulevard vertelt Dave: „De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.” Zo geschiedde en het klikte weer als vanouds.

Dave had tot oktober vorig jaar drie jaar lang een relatie met Julia Mekkes. Over de reden van de breuk wilde hij toen niets kwijt, behalve dat ’hem pijn was gedaan’.