Nieuws/Entertainment
942871359
Entertainment

Bibi Breijman stopt met vlogs en richt zich op muziek

Bibi Breijman stort zich de komende maanden volledig op een carrière in de muziek. Dat gaat ten koste van haar wekelijkse vlogs, zo schrijft de YouTuber op Instagram.

„De laatste maanden ben ik erachter gekomen dat mijn grote droom maar blijft terugkomen in mijn hoofd: het schrijven en coproduceren van mijn eigen songs”, aldus Bibi. „Ik schrijf nu al een aantal maanden liedjes en tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mijn hoofd moet leegmaken. Dat betekent dat, wil ik dit goed doen, het vastleggen van mijn leven en het consequent kunnen uploaden van mijn video’s, even on hold moet.”

De video van woensdagmiddag wordt voorlopig haar laatste „voor de komende maanden.” „Maar daarna heb ik zoveel nieuws voor jullie”, besluit Bibi. „Ik hoop op begrip en dat ik jullie straks kan belonen voor jullie geduld met heel veel mooie en persoonlijke creativiteit.”

De 29-jarige Bibi, die een relatie heeft met zanger Waylon, liet haar zangkunsten drie jaar geleden al horen op tv toen ze het programma It Takes 2 won.