Nieuws/Entertainment
943119882
Entertainment

Hanna Verboom heeft codewoord met man

Hanna Verboom met haar man Ralf.

Hanna Verboom met haar man Ralf.

Hanna Verboom en haar man Ralf hebben een codewoord met elkaar afgesproken om te voorkomen dat ze ook ’s avonds nog over werk praten. Dat laat de actrice en filmmaakster weten op Instagram. De twee werken sinds kort samen aan hun eigen bedrijven en dat gaat volgens Hanna ontzettend goed.

Hanna Verboom met haar man Ralf.

Hanna Verboom met haar man Ralf.

„Partners in crime”, schrijft de actrice maandag bij een foto van haar en Ralf. „Zo’n leuke rollercoaster om samen te bouwen aan onze bedrijven en aan stichting GET IT DONE. Ik doe het conceptuele en creatieve stuk en ben meer de starter. Ralf is een heel goede manager en een echte teambuilder. En,oh ja, hij doet gelukkig ook de finance.”

Hanna vervolgt: „We werken nu drie maanden samen en hebben wel flink moeten zoeken naar de juiste rolverdeling. Zeker voor mij als founder is het pittig om je ’kindje’ aan iemand anders over te dragen. Maar toevallig hebben we al een kindje samen dus dat was ook best te doen. Belangrijk? Een heldere takenverdeling, duidelijk afspraken over werken thuis en een (heel grappige codewoord voor als er na het eten nog over werk wordt gesproken.”

Hanna en Ralf werden vorig jaar juni ouders van dochter Sara.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo