Entertainment/Royals
947204640
Royals

Barst de bom met Kerstmis?

’Boek prins Harry verschijnt nog dit jaar’

Het belooft een mooie kerst te worden voor fans van prins Harry. Als het een beetje meezit, zouden zijn langverwachte memoires zomaar eens onder de kerstboom kunnen liggen. Na eerst te zijn uitgesteld, wordt nu aangenomen dat zijn autobiografie tegen het einde van dit jaar zal verschijnen. Voor de Britse koninklijke familie daarentegen zouden het dan wel een hele donkere dagen kunnen worden...

Hoewel nog niet officieel bevestigd, verklaart een insider uit de uitgeverswereld aan Daily Mail dat het manuscript af is alle juridische procedures zijn doorlopen. „Het is nu uit Harry’s handen.” De bron stelt dan ook dat de publicatie nog voor ’het einde van het jaar’ zal uitkomen.

Harry verklaarde eerder dat zijn autobiografie ’innig en intiem’ zal zijn. Er wordt echter gevreesd dat het boek juist ’een tsunami van angst’ zal veroorzaken binnen het Britse koningshuis. „Wie denkt dat Harry nu milder is geworden, heeft het helemaal mis”, zo luidde het in februari al. „Wacht maar tot zijn boek uitkomt, dat zal de monarchie hevig op zijn grondvesten doen schudden.”