Nieuws/Entertainment
947211258
Entertainment

Megan Fox vraagt scheiding aan

Hoewel Megan Fox (34) en Brian Austin Green (47) al een poosje uit elkaar zijn, heeft de actrice nu officieel een scheiding aangevraagd. Dit heeft een woordvoerder van de Los Angeles County laten weten aan Amerikaanse media.

Green, vooral bekend door zijn rol als David Silver in de jaren ’90 serie Beverly Hills 90210, heeft bij de rechtbank gereageerd op het voorstel van Fox. Zij pleit voor gedeelde voogdij over hun kinderen en wil alles in goede banen laten verlopen. Hiermee is Brian het volledig eens.

Toen bekend werd dat de twee afgelopen april apart gingen wonen, liet Brian weten ’altijd van Megan te blijven houden’. „We hebben een geweldige relatie gehad en de liefde die we voor elkaar hebben zal, mede vanwege onze kinderen, altijd blijven bestaan.”

Niet lang daarna vochten de twee publiekelijk ruzies uit. Fox verweet Green dat hij hun kinderen gebruikte om zo in een beter daglicht te komen staan. Tegelijkertijd had Green moeite met de nieuwe relatie die Fox aanging met Machine Gun Kelly. Inmiddels zijn ze weer nader tot elkaar gekomen.

Megan en Brian trouwden in juni 2010 en kregen 3 zonen: Journey (4), Bohdi (6) en Noah (8). In augustus 2015 vroeg Megan ook al eens een scheiding aan, maar trok dat verzoek later terug.