Nieuws/Entertainment
947795
Entertainment

Paay ontkent nieuwe strijd met buurman

Update: Patricia Paay laat in een reactie aan Privé weten helemaal geen ruzie te willen en dat haar buurman niks met de kwestie van doen heeft. Haar advocaat heeft alleen een keurig verzoek gedaan of de betreffende winkel haar beeltenis niet wil gebruiken op reclamemateriaal.

Deze zomer leek de ruzie tussen Patricia Paay en haar buurman Maarten Oostvogel bijgelegd, maar niets is minder waar! Patricia eist opnieuw geld voor de pantylijn die de twee samen aan de man probeerden te brengen.

Volgens Quote zou het gaan om 3500 euro die ze wil zien van Op=Op Voordeelshop. Deze winkel zou de panty’s en onderbroeken met haar gezicht erop verkopen zonder haar toestemming. Ook beweert ze dat er producten uit de La Paay collectie in de winkel te vinden zijn. Haar advocaat heeft in een brief laten weten dat er inbreuk gemaakt wordt op haar portretrecht.

Onlangs oordeelde de rechter nog dat Patricia geen recht had op een vergoeding, omdat ze niet kon aantonen dat ze nog geld tegoed had. Ze claimde destijds meer dan een ton te moeten krijgen van Oostvogel vanwege achterstallige betalingen.

De samenwerking tussen de twee eindigde in december 2015. Oostvogel is dan ook woest op zijn buurvrouw. „Dit is hondsbrutaal. Mevrouw is keurig betaald voor haar werkzaamheden. Let wel: door haar toedoen is de collectie gestopt, niet door ons. Ze heeft een ton gekregen om haar gezicht aan ons te leveren. Vervolgens is ze geen enkele verplichting nagekomen en is er daarom een einde gekomen aan de samenwerking. Dit gaat om leveringen uit de oude collectie. Die zijn allang afgerekend met haar.”

De relatie tussen hen werd eerder dit jaar al ernstig verstoord, omdat Patricia hem beschuldigde van het lekken van een aantal pikante seksfilmpjes. Later moest ze haar woorden intrekken en liet ze in een persverklaring weten dat de beschuldigingen ongegrond waren. Lang zullen de twee geen buren meer zijn, de diva bevestigde eerder deze maand aan Privé dat ze een nieuw huis in Zundert gekocht heeft.