Entertainment/Sterren
950320247
Sterren

Megan Fox knipt gat in outfit: ’Zodat we seks kunnen hebben’

Megan Fox

Megan Fox

Op de rode loper van de Billboard Awards stal Megan Fox de show met haar zwarte jurk. Op de afterparty wisselde de Amerikaanse actrice van outfit en trok ze een blauwe jumpsuit aan. De Hollywoodster kon het niet laten om het kledingstuk met een schaar te bewerken. „Zodat we seks kunnen hebben”, verklaart ze.

Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox, bekend van onder meer Transformers, had twee redenen om te feesten na de uitreiking van de Billboard Awards: ze mocht naar de afterparty en werd in de nacht van zondag op maandag 36 jaar. Voor de gelegenheid trok ze een blauwe jumpsuit aan.

Op Instagram postte de actrice enkele beelden van haar outfit. Ook deelde ze een screenshot van een gesprek met haar styliste. Daarin geeft ze toe dat ze een gat in het kledingstuk heeft gemaakt voor wel een heel bijzondere reden. „Was die blauwe outfit duur?”, vraagt ze. „Want we hebben net een gat bij het kruis geknipt zodat we seks kunnen hebben.” De styliste kan er gelukkig wel om lachen. „Ik haat je”, laat ze lachend weten. „Ik zal het wel fiksen.”