Nieuws/Entertainment
953430
Entertainment

Kristen Bell verruilt rol voor Halloween

Kristen Bell heeft dan wel één van de hoofdrollen in Disneyhit Frozen, haar dochter is niet onder de indruk. Het meisje wilde voor Halloween alleen verkleed als prinses Elsa, terwijl haar moeder juist de stem van Elsa’s zus Anna insprak.

Lincoln (4) heeft zelfs zo’n voorkeur voor Elsa, ingesproken door Idina Menzel, dat ze erop stond dat ook Kristen verkleed ging als de ijsprinses. De actrice plaatste zondag op Instagram een foto, waarop ze met vertwijfelde blik in een Elsa-jurk poseert. „Als je dochter eist dat je allebei als Elsa verkleed gaat voor Halloween, dan glimlach je en doe je het maar”, schreef ze bij het kiekje.

De oudste telg van Kirsten - de actrice heeft met echtgenoot Dax Shepard ook de bijna driejarige Delta - is wel bijgetrokken als het om Frozen gaat. Vorig jaar vertelde Kristen nog aan Jimmy Kimmel dat Lincoln en haar zusje niets met de film hadden. „Toen ze laatste ziek was hebben we de film opgezet. Na een kwartier vroeg ze of hij weer uit mocht”, zei de The Good Place-actrice toen.