Entertainment/Gossip
960446754
Gossip

Ali B heeft ’heel veel woede’ gevoeld na overval

Ali B maakt het naar omstandigheden goed na de overval enkele weken geleden. Wel heeft de rapper ’heel veel woede’ ervaren door het feit dat hij vlak bij zijn huis door gewapende mannen werd beroofd van zijn dure horloge.

„Je voelt een soort van machteloosheid”, blikt Ali donderdag terug in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. „Ze komen wel gewoon voor je deur op een tijdstip dat je kinderen nog wakker zijn. Dan moet je wel gewetenloos zijn.”

Zijn kinderen stelt de rapper gerust door het incident te relativeren. „En tegen ze te zeggen dat ze niet bang hoeven te zijn en dat ze niet terugkomen. Ze komen echt voor mijn klok.” Ook probeert hij zijn drie zoons af te leiden. „Samen films kijken, playstationen, ze extra verwennen.”

Zelf initiatief nemen

Dat de overvallers zo dicht bij zijn huis en gezin zijn geweest maakt Ali ook woedend. „Het is heel verleidelijk om zelf het initiatief te nemen. Maar dan geef ik een slecht voorbeeld en had ik mezelf toen net zo goed kunnen verzetten.”

Omdat BN’ers vaker met geweld worden beroofd van hun horloges, zoals ook Lil Kleine onlangs, had de rapper verwacht zelf ook een keer aan de beurt te zullen zijn. „Zoveel BN’ers hebben we niet”, lacht hij. Hoewel Ali het ook ’zuur’ noemt dat je wordt beroofd als je iets duurs draagt, heeft hij ook geleerd van het incident. „De situatie heeft me ook laten inzien wat me waard is in het leven. Je hebt het niet nodig.”