Entertainment/Sterren
960509048
Sterren

Woordvoerder: John Legend en Chrissy kochten theaterstoelen niet op

De geruchten dat John Legend en Chrissy Teigen duizenden dollars neerlegden om geen mensen om zich heen te hebben in Radio City Music Hall in New York, zijn volgens een woordvoerder van het theater niet waar. Dat laat deze persoon weten aan de New York Post.

Fox News publiceerde het verhaal dit weekend op basis van het relaas van een ooggetuige. Deze andere aanwezige bij de show Christmas Spectacular beweerde dat het stel ook alle stoelen achter hun eigen rij had geboekt, zodat ze meer privacy hadden voor zichzelf en hun twee kinderen, dochter Luna (5) en zoon Miles (3).

De bron meldde ook dat het gezin pas vlak voor aanvang binnenkwam om plaats te nemen op hun stoelen om zo te voorkomen dat ze tussen alle bezoekers terecht zouden komen. Een bodyguard zou ervoor gezorgd hebben dat eventuele opdringerige fans op afstand gehouden werden. John vertrok volgens de oplettende aanwezige tien minuten voor afloop via een speciale uitgang en Chrissy en de kinderen werden door hun beveiligers naar de auto geloodst.