Nieuws/Entertainment
965963
Entertainment

Marly: "Kom maar op met die baby"

Actrice Marly van der Velden kan niet wachten tot haar dochter geboren wordt. "Kom maar op", zegt ze tegen RTL. "Ik heb er gewoon zin in!"

Marly van der Velden maakte in april bekend dat ze zwanger is van een dochter. Sindsdien zien we op haar Twitterprofiel alcoholvrije drankjes en knuffelberen voorbij komen.

De GTST-actrice is dolblij met de zwangerschap. "Ik zou thuis wel zo'n echo-apparaat willen hebben", zegt ze.

'Verschrikkelijk'

Toch was het aan het begin wel even lastig, toen ze op de set van de populaire soap met het geheim rondliep. "Het was verschrikkelijk. Echt helemaal niet leuk. Ik voelde me helemaal niet lekker en het voelde alsof het op mijn hoofd geschreven stond dat ik zwanger was."

"Tijdens de opnames moest ik steeds even zitten en ik moest vaak naar de wc. Maar niemand had iets door. Gigi Ravelli en Marjolein Keuning wisten het al wel wat eerder. Mijn collega's dachten eerst dat er iets heel ergs aan de hand was, omdat ik het heel emotioneel aankondigde, maar ik zei "Nee, ik ben gewoon zwanger".

Alle roze items zijn inmiddels al besteld en ook de naam hebben Marly en haar vriend Mike Meijer al bedacht. "De kamer gaan we inrichten als ik vrij ben."