Nieuws/Entertainment
965965
Entertainment

'Jay-Z flirtte met Rachel Roy'

Jay-Z zou op de avond van het Met Gala geflirt hebben met modeontwerpster Rachel Roy. Boze tongen beweren nu dat Solange Knowles de rapper daarom in de lift heeft aangevallen.

"Rachel was tijdens het gala al aan het flirten met Jay. Tijdens de afterparty werd het geflirt nog heftiger", verklapt een ooggetuige aan Life & Style.

Beyoncé heeft het volgens de bron allemaal zien gebeuren en stapte boos op Rachel af om duidelijk te maken dat zij er niet van gediend was. "Solange is er toen bij komen staan om haar zus te steunen. En toen liep de spanning hoog op."

De bron zegt dat Jay-Z respectloos tegen zijn vrouw en haar zusje deed. "Dat is de reden waarom de hel losbrak en waarom Solange haar zwager aanviel in de lift."

Beryoncé heeft donderdag in een verklaring laten weten dat zij, Solane en Jay-Z het incident achter zich hebben gelaten. "Na het uitlekken van de beelden in de lift, is er veel gespeculeerd over wat er is gebeurd. Maar het belangrijkste is dat onze familie dit heeft doorstaan."

Over de reden van de ruzie zei Beyoncé niets.