Nieuws/Entertainment
966835558
Entertainment

Pink neemt het op voor Jessica Simpson

Nadat Jessica Simpson de ’moedermaffia’ over zich heen kreeg omdat ze paarse punten in het haar van haar dochter Maxwell had geverfd , sprong Pink in de bres voor haar collega. De zangeres postte een foto op Instagram waarop te zien is hoe zij het haar van dochter Willow blauw verft.

„Ik hoorde dat er nogal wat mensen boos waren op Jessica Simpson omdat ze het haar van haar 7-jarige meisje heeft gekleurd. Dus toen dacht ik: laat ik eens delen wat wij gisteren gedaan hebben. Blauw haar, nou en?!”, aldus Pink, die er aan toevoegde ’dat de moedermaffia niets anders is dan een zielig groepje eenzame mensen, dat zelf maar kinderen moet krijgen’. De zangeres had de optie om comments achter te laten uitgezet.

Pink lag zelf ook al meerdere malen onder vuur, nadat ze foto’s met haar kinderen op sociale media zetten. Meerdere malen werd haar verweten haar kinderen in gevaar te brengen of iets helemaal verkeerd te doen. Hierop reageerde ze fel dat ’men zich lekker met hun eigen kinderen moest bemoeien’.