Nieuws/Entertainment
968443
Entertainment

Vrouw Ewan McGregor furieus na nieuwe ontdekking

Ewan McGregor en Eve Mavrakis in april 2017

Ewan McGregor en Eve Mavrakis in april 2017

Ewan McGregors vrouw is nog steeds kapot, furieus en doodziek van de hele affaire tussen haar man en Fargo-tegenspeelster Mary Elizabeth Winstead. Dit wordt weer versterkt nu McGregor met zijn liefje de afgelopen week in hun huis van 6 miljoen pond verbleef. The Sun vertelt de redenen van haar blijvende woede.

Ewan McGregor en Eve Mavrakis in april 2017

Ewan McGregor en Eve Mavrakis in april 2017

Eve Mavrakis, 51, had geen idee van waar Mary Elizabeth Winstead op uit was toen ze haar vorig jaar hartelijk ontving in hun huis voor een diner nadat beiden gecast waren als geliefden van elkaar voor de cultserie Fargo. Iemand uit de familie zegt daarover: „Het leek alleen maar logisch dat ze Ewan en de familie zou leren kennen. Ze was erg hartelijk.”

Volgens een andere insider probereert Eve de huidige situatie waardig te benaderen, maar is dat wel veelgevraagd na een recente ontdekking: „Het is moeilijker voor haar geworden nu iemand haar heeft verteld dat Mary Elizabeth als tiener al verliefd was op Ewan. Dat waren natuurlijk wel meer tieners, maar zij begonnen geen affaire met hem.”

Reddingspoging

De familie van McGregor vreest dat de acteur in een mid-lifecrisis zit. Mavrakis is nog niet over haar verdriet heen. Volgens een Amerikaanse bron kwam het ook allemaal erg plotseling voor haar, na een 22 jaar durend huwelijk. De opnames voor Fargo begonnen in januari. Eve bezocht hem nog op de set in Calgary.

„Toen Ewan terugkwam van de set van Fargo was het overduidelijk dat hij erg close was geworden met Mary. Maar hij bleef volhouden dat er niets gebeurd was tussen hem en Mary. Eve accepteerde dat en ze zouden voor hun huwelijk vechten. Ze waren een erg gepassioneerd liefdeskoppel. Maar gedurende de zomer veranderde plotseling alles.”

Misschien had de scheiding van Mary Elizabeth in mei van haar man Riley Stearns ermee te maken. Ewan McGregor heeft in elk geval zijn keuze gemaakt. Vorige week werd hij al zoenend met Mary Elizabeth gespot in een Londens café, besloot hij definitief te scheiden van zijn vrouw Eve Mavrakis en nodigde hij afgelopen week zijn liefje uit in zijn dure huis in Londen.