Nieuws/Entertainment
970380
Entertainment

Victoria Beckham ’verraadt’ gebroken been Eva Longoria

Eva Longoria

Eva Longoria

Eva Longoria heeft tijdens een vakantie in Spanje haar been gebroken. Dat onthullen bronnen dicht bij de ster, die de oorzaak van haar medische laars hardnekkig verzweeg, vandaag aan The Blast. Het weerhoudt de veelzijdige voormalige actrice er niet van om keihard door te blijven werken en alle vereiste evenementen bij te wonen. Wel houdt ze daarbij haar ’laars’ het liefst uit het zicht.

Eva Longoria

Eva Longoria

De voormalige Desperate Housewives-actrice brak haar rechterbeen in Spanje, waar doktoren het been recht hebben gezet en in een soort laars gezet, zodat het goed kan herstellen. Naar verluidt ging de ster daarna meteen weer aan het werk als gastregisseur van afleveringen van sitcom The Mick en L.A. to Vegas. Echter zonder de medische laars. Maar daarmee beschadigde ze pezen rond het gebroken bot, wat het herstel zou vertragen. Daarom moet ze na nog een doktersbezoek de laars nog zeker drie weken dragen.

Dat deed de 42-jarige dan ook braaf. Zelfs tijdens de opening van de nieuwe kapsalon van haar sterrenhaarstylist Ken Pavés droeg ze de laars in een glamoureuze look gecombinerd met een jumpsuit. Ze deelde foto’s van het evenement waarop ze haar been zorgvuldig buiten beeld hield. Maar daar waren ook David en Victoria Beckham en de laatste klapte uit de school met fotobijschriften als: “Mooie laars! Love u @EvaLongoria X”, gevolgd door emoticons die huilen van het lachen.

Ook tijdens de fondsenwerving van haar goede doel tijdens het tiende jaarlijkse Eva’s Heroes Casino’s Night werd de actrice met de laars gespot. Ach, Eva laat alle opwinding af en toe gewoon van zich afglijden met een lekker glas wijn.